BENIEUWD WAT TWINQ VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Demo aanvraag VvE Software

 

Bedankt voor je interesse in onze VvE Software. Wij maken graag een afspraak om bij jou op locatie een demo te komen geven. Hiervoor hebben we nog wel enkele gegevens van je nodig.

Daarna zullen we spoedig contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

GDPR*
994A8684.jpg

Benieuwd wat Twinq voor jou kan betekenen?

VvE Software

We vertellen je graag alles over onze VvE software. Na een korte introductie laten we je het complete pakket zien en vertellen we je over de kracht van Twinq. We bespreken o.a.:

  • Workflows
  • Financieel beheer
  • Onderhoud en opdrachten
  • VvE Portaal
  • Vergaderen en digitaal stemmen

En natuurlijk nemen we ook de tijd voor al je vragen omtrent onze VvE Software.

NF3A0677-1.jpg

Benieuwd wat Twinq voor jou kan betekenen?

Vastgoed Software

We vertellen je graag alles over onze Vastgoed Software. Na een korte introductie laten we je het complete pakket zien en vertellen we je over de kracht van Twinq. We bespreken o.a.:

  • Vastgoedregistratie
  • Financieel beheer
  • Onderhoud en opdrachten
  • Verantwoording aan de opdrachtgever
  • Transparantie en efficiëntie

En natuurlijk nemen we ook de tijd voor al je vragen omtrent onze Vastgoed Software.

Wat klanten zeggen over Twinq

Logo VvE Metea versie 2.png

Nadine Reniers

Directeur VvE Metea

VvE Metea bespaart tijd, zorgen en kosten. Wij willen een betrouwbare en klantgerichte organisatie zijn die kwaliteit levert. De software van Twinq sluit daar perfect op aan en geeft ons de tools om die kwaliteit ook te borgen.
VvE Metea staat voor innovatief VvE-beheer, mede door de doorontwikkelingen in Twinq kunnen we onze dienstverlening steeds verder verbeteren en uitbreiden.

Logo Winter VvE.jpg

André de Winter

Directeur Winter VvE groep

In 2017 hebben wij de overstap gemaakt naar Twinq. Een vanzelfsprekende stap om hiermee onze online dienstverlening te verbeteren en een nog betere aansluiting te vinden met onze klanten. Twinq heeft ervoor gezorgd dat de gewenste verbetering in onze dienstverlening is doorgevoerd door ons goed te begeleiden en te voorzien van praktijkgerichte adviezen. Inmiddels maken wij intensief gebruik van alle mogelijkheden die de Twinq software biedt zoals het digitaal stemmen, het CRM, de informatieverstrekkende logboeken en het schade en offerteproces.

Logo Pilaster zwart.png

Vincent Ramaerkers

Directeur Pilaster VvE Beheer

Als beheerder wil je dat de administratie zo min mogelijk tijd kost, zodat je meer tijd hebt voor je klant. Mede dankzij de software van Twinq konden wij qua omvang ruim verdubbelen, maar kost de financiële administratie geen extra tijd. Twinq helpt ons onze bedrijfsprocessen verder te kunnen stroomlijnen waardoor we efficiënter kunnen werken

wijsamen.jpeg

WijSamen

VvE Beheer WijSamen

Toen wij jaren geleden als klein bedrijfje begonnen hebben we meerdere softwareprogramma's uitgeprobeerd om onze VvE-portefeuille mee te beheren. Op alle vlakken stak Twinq met kop en schouders boven de competitie uit en was voor ons de keuze snel gemaakt. Dankzij Twinq hebben we onze portefeuille weten uit te breiden naar enkele honderden VvE’s met tevreden appartementseigenaren. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze!

Logo ProFinance.jpg

Rebecca Kraaijeveld

Directeur ProFinance VvE support

Met het verzorgen van VvE administraties, uitsluitend voor de VvE Professional is het voor ProFinance VvE support een logische keuze om zich vergaand te specialiseren in Twinq. Veel VvE beheerkantoren beheren hun VvE’s in Twinq en met onze specialisatie kunnen wij hen net dat stukje verder helpen. Wij richten de financiële en de vergaderprocessen voor de VvE Professional zo in dat de samenwerking met ProFinance vanzelfsprekend verloopt en de VvE Professional de regie heeft. Twinq is met recht de slimme software voor VvE’s en VvE beheerders.