Aareon neemt Twinq over

Aareon zet haar groeistrategie in Nederland voort met de overname van Twinq, specialist op gebied van software voor de VvE- en vastgoedbeheerder.

Team Twinq: Vincent

Elke maand stellen we een van onze medewerkers aan je voor. In de maand augustus is dat onze Directeur: Vincent van Someren.

Aareon Zomerfestival

Op donderdag 8 juli hebben de medewerkers van Twinq deelgenomen aan het Aareon Zomerfestival, een dag die van start ging met bewegen voor het goede doel: elke kilometer die afgelegd werd door een collega was goed voor ee…

Onderhoud van A tot Z beschikbaar in de Vastgoed Software

Aan de onderhoudsmodule van de Vastgoed Software van Twinq is de mogelijkheid toegevoegd om meldingen te registreren. Hiermee is het mogelijk gemaakt om vast te leggen wie een onderhoudsverzoek gedaan heeft.

Huur van sociale huurwoningen gaat dit jaar niet omhoog

De huurprijzen van sociale huurwoningen gaan dit jaar per 1 juli 2021 niet omhoog. Dit is het gevolg van de coronacrisis. Ook voor mensen met een hoger inkomen komt er geen huurverhoging.

Twinq en S1MONE bundelen de krachten

Twinq en S1MONE kunnen vanaf nu gegevens uitwisselen en dat levert jou als Twinq-gebruiker veel op. Maar belangrijker nog, het levert veel voordeel voor de bewoner op.

Huurverhoging in 2021

Verhuurders sturen meestal in april de jaarlijkse brief aan hun huurder(s) over de huurverhoging die per 1 juli ingaat. Maar de huurverhoging kan ook op een andere datum ingaan.