Team Twinq: Arno

Elke maand stellen we een van onze medewerkers aan je voor. In de maand april is dat onze Productmanager Vastgoed Software: Arno van Tetering.

Aangifte inkomstenbelasting: reservefonds VvE in box 3

Vanaf 1 maart kun je weer de aangifte inkomstenbelasting indienen bij de belastingdienst. Voor eigenaren in een VvE geldt dat het aandeel in het reservefonds van de VvE meegenomen moet worden in de aangifte.

Twinq en S1MONE bundelen de krachten

Twinq en S1MONE kunnen vanaf nu gegevens uitwisselen en dat levert jou als Twinq-gebruiker veel op. Maar belangrijker nog, het levert veel voordeel voor de bewoner op.

Huurverhoging in 2021

Verhuurders sturen meestal in april de jaarlijkse brief aan hun huurder(s) over de huurverhoging die per 1 juli ingaat. Maar de huurverhoging kan ook op een andere datum ingaan.

Mooie mijlpaal Vastgoed Software

Begin november heeft de Vastgoed Software een mooie nieuwe mijlpaal bereikt. Aan de technische module is nu ook het contractenbeheer toegevoegd. Altijd de juiste leverancier bij het verstrekken van een opdracht.

Hoe Twinq omgaat met de Corona maatregelen

We ontkomen er helaas niet aan. De maatregelen met als doel de verspreiding van het coronavirus zo veel als mogelijk tegen te gaan, raken iedereen. Hierop heeft Twinq een aantal maatregelen genomen.

Huur van sociale huurwoningen gaat dit jaar niet omhoog

De huurprijzen van sociale huurwoningen gaan dit jaar per 1 juli 2021 niet omhoog. Dit is het gevolg van de coronacrisis. Ook voor mensen met een hoger inkomen komt er geen huurverhoging.