Blog

Verantwoording huurafrekening

Voor veel vastgoedbeheerders is de verantwoording van de huurafrekening een tijdrovend proces. Er zit veel tijd in de voorbereiding.

Blog

Toekomst voorspellen met Twinq Vastgoed Software

Wil je ook minder tijd kwijt zijn met je huurprolongatie en meer tijd over houden voor het contact met je huurders en leveranciers?

Nieuws

Twinq Klanttevredenheids- onderzoek 2022

Het klanttevredenheidsonderzoek 2022 van Twinq start in september. Uw feedback is belangrijk voor ons om u optimaal te kunnen ondersteunen met onze oplossingen en diensten.

Blog

Informatiebeveiliging binnen Twinq

Als beheerder krijg je enorm veel data van je klanten ter beschikking. Uiteraard wil je dat deze data veilig opgeslagen en goed beheerd wordt. Voor ons is informatiebeveiliging een speerpunt in de organisatie.

Blog

Modelreglement speciaal voor kleine VvE’s

Onlangs is er een nieuw modelreglement aangenomen. “Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten kleine verenigingen van eigenaars 2021.” Uiteraard hebben we dit nieuwe modelreglement opgenomen in onze software.

Nieuws

Onderhoud van A tot Z beschikbaar in de Vastgoed Software

Aan de onderhoudsmodule van de Vastgoed Software van Twinq is de mogelijkheid toegevoegd om meldingen te registreren. Hiermee is het mogelijk gemaakt om vast te leggen wie een onderhoudsverzoek gedaan heeft.

Blog

UX design bij Twinq

“Het voelde een beetje alsof Twinq een trui aan het breien was, maar het patroon pas gaandeweg bedacht.” Met deze woorden van Koen de Greef van Less or More B.V. uitte hij het gevoel dat hij kreeg nadat hij enkele jaren …