Nieuws

Aareon neemt Twinq over

Aareon zet haar groeistrategie in Nederland voort met de overname van Twinq, specialist op gebied van software voor de VvE- en vastgoedbeheerder.

Nieuws

Team Twinq: Edwin

Regelmatig stellen we een van onze medewerkers aan je voor. Dit keer is dat Edwin Hamelink, een van onze klantencoaches.

Blog

Huur van sociale huurwoningen gaat dit jaar niet omhoog

De huurprijzen van sociale huurwoningen gaan dit jaar per 1 juli 2021 niet omhoog. Dit is het gevolg van de coronacrisis. Ook voor mensen met een hoger inkomen komt er geen huurverhoging.

Blog

Huurverhoging in 2021

Verhuurders sturen meestal in april de jaarlijkse brief aan hun huurder(s) over de huurverhoging die per 1 juli ingaat. Maar de huurverhoging kan ook op een andere datum ingaan.

Blog

Informatiebeveiliging binnen Twinq

Als beheerder krijg je enorm veel data van je klanten ter beschikking. Uiteraard wil je dat deze data veilig opgeslagen en goed beheerd wordt. Voor ons is informatiebeveiliging een speerpunt in de organisatie.

Blog

Modelreglement speciaal voor kleine VvE’s

Onlangs is er een nieuw modelreglement aangenomen. “Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten kleine verenigingen van eigenaars 2021.” Uiteraard hebben we dit nieuwe modelreglement opgenomen in onze software.

Nieuws

Onderhoud van A tot Z beschikbaar in de Vastgoed Software

Aan de onderhoudsmodule van de Vastgoed Software van Twinq is de mogelijkheid toegevoegd om meldingen te registreren. Hiermee is het mogelijk gemaakt om vast te leggen wie een onderhoudsverzoek gedaan heeft.

Nieuws

Twinq en S1MONE bundelen de krachten

Twinq en S1MONE kunnen vanaf nu gegevens uitwisselen en dat levert jou als Twinq-gebruiker veel op. Maar belangrijker nog, het levert veel voordeel voor de bewoner op.