Nieuws

Aareon neemt Twinq over

Aareon zet haar groeistrategie in Nederland voort met de overname van Twinq, specialist op gebied van software voor de VvE- en vastgoedbeheerder.

Blog

Team Twinq: Edwin

Regelmatig stellen we een van onze medewerkers aan je voor. Dit keer is dat Edwin Hamelink, een van onze klantencoaches.

Nieuws

Twinq en S1MONE bundelen de krachten

Twinq en S1MONE kunnen vanaf nu gegevens uitwisselen en dat levert jou als Twinq-gebruiker veel op. Maar belangrijker nog, het levert veel voordeel voor de bewoner op.

Blog

UX design bij Twinq

“Het voelde een beetje alsof Twinq een trui aan het breien was, maar het patroon pas gaandeweg bedacht.” Met deze woorden van Koen de Greef van Less or More B.V. uitte hij het gevoel dat hij kreeg nadat hij enkele jaren …

Nieuws

Hoe Twinq omgaat met de Corona maatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november hebben we het Corona beleid bij Twinq aangepast op de actuele richtlijnen vanuit de overheid. Zo werken veel van de medewerkers van Twinq vanuit huis en bepe…

Blog

Huur van sociale huurwoningen gaat dit jaar niet omhoog

De huurprijzen van sociale huurwoningen gaan dit jaar per 1 juli 2021 niet omhoog. Dit is het gevolg van de coronacrisis. Ook voor mensen met een hoger inkomen komt er geen huurverhoging.

Blog

Huurverhoging in 2021

Verhuurders sturen meestal in april de jaarlijkse brief aan hun huurder(s) over de huurverhoging die per 1 juli ingaat. Maar de huurverhoging kan ook op een andere datum ingaan.

Blog

Informatiebeveiliging binnen Twinq

Als beheerder krijg je enorm veel data van je klanten ter beschikking. Uiteraard wil je dat deze data veilig opgeslagen en goed beheerd wordt. Voor ons is informatiebeveiliging een speerpunt in de organisatie.