Filteropties

Loading...

Onderhoud van A tot Z beschikbaar in de Vastgoed Software

Aan de onderhoudsmodule van de Vastgoed Software van Twinq is de mogelijkheid toegevoegd om meldingen te registreren. Hiermee is het mogelijk gemaakt om vast te leggen wie een onderhoudsverzoek gedaan heeft.

Twinq en S1MONE bundelen de krachten

Twinq en S1MONE kunnen vanaf nu gegevens uitwisselen en dat levert jou als Twinq-gebruiker veel op. Maar belangrijker nog, het levert veel voordeel voor de bewoner op.

Modelreglement speciaal voor kleine VvE’s

Onlangs is er een nieuw modelreglement aangenomen. “Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten kleine verenigingen van eigenaars 2021.” Uiteraard hebben we dit nieuwe modelreglement opgenomen in onze software.

UX design bij Twinq

“Het voelde een beetje alsof Twinq een trui aan het breien was, maar het patroon pas gaandeweg bedacht.” Met deze woorden van Koen de Greef van Less or More B.V. uitte hij het gevoel dat hij kreeg nadat hij enkele jaren geleden als UX designer kennis maakte met Twinq VvE Software & Vastgoed Software.

Toekomst voorspellen met Twinq Vastgoed Software

Wil je ook minder tijd kwijt zijn met je huurprolongatie en meer tijd over houden voor het contact met je huurders en leveranciers?

Verantwoording huurafrekening

Voor veel vastgoedbeheerders is de verantwoording van de huurafrekening een tijdrovend proces. Er zit veel tijd in de voorbereiding.

Mareon VvE

Met Mareon VvE wordt weer een extra stroom in het onderhoudsproces gedigitaliseerd. Met onze oplossing komt de juiste melding op de juiste plek.