Blog

Toekomst voorspellen met Twinq Vastgoed Software

Wil je ook minder tijd kwijt zijn met je huurprolongatie en meer tijd over houden voor het contact met je huurders en leveranciers?

Blog

Verantwoording huurafrekening

Voor veel vastgoedbeheerders is de verantwoording van de huurafrekening een tijdrovend proces. Er zit veel tijd in de voorbereiding.

Nieuws

Aareon neemt Twinq over

Aareon zet haar groeistrategie in Nederland voort met de overname van Twinq, specialist op gebied van software voor de VvE- en vastgoedbeheerder.

Blog

Aangifte inkomstenbelasting: reservefonds VvE in box 3

Vanaf 1 maart kun je weer de aangifte inkomstenbelasting indienen bij de belastingdienst. Voor eigenaren in een VvE geldt dat het aandeel in het reservefonds van de VvE meegenomen moet worden in de aangifte.

Blog

Modelreglement speciaal voor kleine VvE’s

Onlangs is er een nieuw modelreglement aangenomen. “Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten kleine verenigingen van eigenaars 2021.” Uiteraard hebben we dit nieuwe modelreglement opgenomen in onze software.

Nieuws

Onderhoud van A tot Z beschikbaar in de Vastgoed Software

Aan de onderhoudsmodule van de Vastgoed Software van Twinq is de mogelijkheid toegevoegd om meldingen te registreren. Hiermee is het mogelijk gemaakt om vast te leggen wie een onderhoudsverzoek gedaan heeft.

Nieuws

Twinq en S1MONE bundelen de krachten

Twinq en S1MONE kunnen vanaf nu gegevens uitwisselen en dat levert jou als Twinq-gebruiker veel op. Maar belangrijker nog, het levert veel voordeel voor de bewoner op.

Blog

UX design bij Twinq

“Het voelde een beetje alsof Twinq een trui aan het breien was, maar het patroon pas gaandeweg bedacht.” Met deze woorden van Koen de Greef van Less or More B.V. uitte hij het gevoel dat hij kreeg nadat hij enkele jaren …