Bewegen voor het goede doel

Op donderdag 8 juli hebben de medewerkers van Twinq deelgenomen aan het Aareon Zomerfestival, een dag die van start ging met bewegen voor het goede doel: elke kilometer die afgelegd werd door een collega was goed voor een mooi bedrag, bestemd voor Natuurmonumenten. Er zijn collega’s die op de fiets naar kantoor zijn gekomen, op de mountainbike zijn gestapt of zijn gaan hardlopen. Ook is er door een aantal collega’s een wandeling gemaakt in de omgeving.

Lunch op het dakterras

Hierna heeft team Twinq gezamenlijk genoten van een lunch op ons mooie dakterras. Na de lunch werd in teams bestaande uit medewerkers vanuit verschillende vestigingen tegen elkaar gestreden tijdens de Grote Online TV quiz show. Door middel van een kort voorstelrondje in het eigen team werd kennisgemaakt met elkaar, de verschillende bedrijven en functies. Een mooie gelegenheid om nieuwe collega’s te leren kennen. 

Peptalk Marc Lammers

Later in de middag vond er een motiverende peptalk plaats van Marc Lammers. Als voormalig coach van het Nederlands dames hockeyteam weet hij als geen ander hoe je een teamgevoel ontwikkelt en het beste in iedereen naar boven kunt halen.Tot slot is er gezamenlijk een Mango Daquiri cocktail gemaakt met de ingrediënten uit de rugzakken die door Aareon naar iedereen thuis gestuurd waren. We kijken terug op een geslaagde dag om de zomer mee in te luiden!