Een veilig kantoor, dat doen we samen!

Sinds 1 maart werken we bij Twinq weer wat meer op kantoor. We zijn van mening dat dit de kwaliteit van de dienstverlening aan jou als klant ten goede komt. Op kantoor werk je nu eenmaal makkelijker en sneller samen, wat ook zorgt voor een snellere doorlooptijd.

We zijn ervan overtuigd dat we dit op een verantwoordelijke manier kunnen doen, uiteraard met inachtneming van een aantal belangrijke regels omtrent veiligheid. Op deze manier hebben we voor al onze collega’s een prettige en veilige werkplek kunnen creëren.

Geen (fysieke) trainingen en andere afspraken

Alle verdiepingstrainingen die normaal bij ons op kantoor worden gehouden zijn omgezet naar digitale trainingen en zijn online te volgen. In kleine groepjes volg je de training, zodat de trainer voldoende tijd en aandacht heeft voor alle vragen.

Ook alle ondersteuningstrainingen en andere afspraken in of buiten onze kantoorlocatie worden zoveel mogelijk digitaal georganiseerd.

We houden de berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Als er belangrijke wijzigingen zijn houden we hier rekening mee en passen we eventueel onze richtlijnen aan.

Twinq is gewoon bereikbaar zoals je dit gewend bent. Je kunt je vragen aan ons stellen per mail op servicedesk@twinq.nl en per telefonisch op 0162 470 555.