Met mooie herinneringen uit het verleden op zak, veel energie en een frisse blik richting de toekomst

Vincent van Someren, directeur Twinq, aan het woord: De afgelopen jaren zijn voor Twinq de meest turbulente geweest in lange tijd. In april 2020 deed de voormalig oprichter en eigenaar Laurens al een stapje terug. Ik heb toen het stokje over mogen nemen.

In 2020 kregen we te maken met de coronacrisis en werd de wereld ineens helemaal anders. Als organisatie waren we goed voorbereid en konden we snel en makkelijk vanuit huis werken. Gelukkig ligt deze periode nu achter ons en werken we weer veelal vanuit kantoor. We merken dat er hierdoor toch meer synergie ontstaat, waardoor we een betere service aan onze klanten kunnen verlenen.

Overname door Aareon NL

In mei 2021 is Twinq overgenomen door Aareon NL. Dat betekende daarmee ook het vertrek van Laurens als eigenaar en oprichter bij Twinq. Gelukkig staat er een goed team bij Twinq dat dit moeiteloos op heeft kunnen vangen. Laurens heeft zijn kennis en taken goed over kunnen dragen, waarmee de continuïteit en identiteit van Twinq gewaarborgd is.

Aareon Nederland B.V. is een toonaangevende leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de vastgoedsector in Nederland. Uiteraard hebben we wat moeten wennen om onderdeel te zijn van een grotere organisatie als Aareon NL. Gedurende het eerste jaar hebben we veel van elkaars organisatie kunnen leren en inmiddels voelen we ons helemaal thuis. Groot voordeel voor onze klanten is dat we nu een nog breder pakket aan mogelijkheden kunnen bieden. Voor vrijwel elk vraagstuk is er wel een oplossing beschikbaar in de groep!

En dan nu de blik weer op de toekomst, want er liggen mooie uitdagingen en samenwerkingen in het vooruitzicht! Met mooie herinneringen uit het verleden op zak en met veel energie en een frisse blik richting de toekomst.