'Twinq voelt als familie.'

Ik ben Arno van Tetering en ik werk sinds 1 januari 2017 bij Twinq. Sinds 1 april 2020 ben ik Productmanager Vastgoed Software.
Als ik mijzelf zou omschrijven, zou dat zijn: positief kritisch en scherp analytisch. Kennis vergaren en overbrengen is voor mij heel belangrijk. Ik leer liever vanuit de praktijk dan vanuit boeken. Klanten blij maken is voor mij het hoofddoel van alles wat we bij Twinq doen.

Voor mij voelt Twinq vanaf dag één als familie. Het voelt als eigen en is daarmee een enorm prettige omgeving om in te werken. Het is hard werken met passie voor je werk. Hoge betrokkenheid en grote kennis van zaken. Mijn collega’s zijn een van de redenen om bij Twinq te werken.

In mijn vrije tijd lees ik veel boeken en kijk ik veel films over de 1e en 2e wereldoorlog. En wanneer mogelijk bezoek ik graag een oorlogsmuseum. Zowel de oorlogsjaren, maar ook de aanloop daar naartoe op sociaal en politiek vlak vind ik erg interessant. Ook ga ik graag naar het terras of een hapje eten met vrienden. Daarnaast houd ik van lezen, gamen, LEGO’en of een stuk wandelen.

Verder ben ik vooral erg graag mezelf, al zou ik best iets langer willen worden wanneer ik iets uit het bovenste keukenkastje moet pakken. Mijn motto is: Beter de verkeerde keuze maken dan geen keuze maken. In het ergste geval levert dat een leermoment op waarmee je kunt groeien.

Collega Maurice over mij: “Arno is een gedreven en betrokken Twinq’er die altijd voor een collega klaar staat om mee te denken of in is voor een gezellig praatje.”