"Door samen met de klant de processen door te nemen zijn er al veel klanten beter met Twinq gaan werken."

Mijn naam is Edwin Hamelink en op mijn visitekaartje staat ‘Klantencoach’. En dat is natuurlijk precies wat wij doen. We coachen onze klanten. In mijn geval houdt dit vooral in dat ik zowel op kantoor als extern trainingen verzorg. De ene keer is het een training uit ons trainingsprogramma, de andere keer is dat een maatwerktraining.

Daarnaast vind ik het een uitdaging om de werkprocessen bij klanten te stroomlijnen door zo efficiënt mogelijk van Twinq gebruik te maken. Door samen met de klant de processen door te nemen zijn er al veel klanten beter met Twinq gaan werken. Klanten blij maken is mijn drijfveer. Als ik de beheerders kan helpen dan krijg ik daar ‘twinqelende’ ogen van.

Collega Lisa over mij: “Edwin is een behulpzame en zeer ervaren collega. Hij vindt het leuk om klanten nieuwe dingen te leren maar misschien nog wel leuker om collega's uitleg te geven over het systeem. Voor vragen ga ik meestal naar Edwin, daar zit na 16 jaar werkervaring de meeste kennis.”

Officieel werk ik sinds 01-09-2005 bij Twinq, maar ik ben eigenlijk al sinds het allereerste begin betrokken bij Twinq.  Vanaf het begin is het doel om beheerders beter en sneller hun werk te kunnen laten doen. Dit doel staat bij de softwareontwikkeling altijd op nummer 1, maar dan moet de software wel op de juiste manier gebruikt worden.

Naast mijn werk bij Twinq heb ik een  passie voor geluidstechniek, als kind vond ik dat al fascinerend. Als er ergens een band speelde was ik meestal te vinden bij de mengtafel. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik in 1999 mijn eigen geluidsbedrijf ben begonnen en dat ik regelmatig bij evenementen en festivals als geluidstechnicus werkzaam ben. Verder probeer ik 1 a 2 keer per week een spinning-training te doen om fit te blijven.

Als ik minister-president van Nederland was dan zal ik zorgen voor meer aandacht voor de cultuur en evenementen maar ook kunst- en muziekonderwijs voor iedereen. Dit leert mensen creativiteit te ontwikkelen. En dat heb je elke dag nodig.

Plezier maken is voor mij het bezoeken van een festival, een concert of naar de schouwburg gaan. Ook houd ik van lekker uit eten gaan of iets gaan drinken.