'Voor mij is het een gezamenlijke missie om iedereen blij te maken met Twinq.'

Ik ben Maurice de Raaf en sinds een jaar werk ik bij Twinq als Functioneel Tester van de VvE Software. Hierbij ben ik met name bezig met het door ontwikkelen van de software. Ook denk ik mee in oplossingen en help ik bij het verbeteren van de software. Sinds kort heb ik ook de rol van Scrum Master op me genomen.

Ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen: een dochter van 4, een zoon van 3 en een dochter van 0. In mijn vrije tijd houd ik van fietsen en wandelen. Ook vind ik het leuk om met de kinderen op de grond te spelen met een grote bak Lego en daar je fantasie op los te laten, of ’s avonds zelf een gaaf pakket in elkaar te zetten.

Ik heb geen huisdieren, naast een verleden met vissen en vogels in huis zou ik ooit nog graag een aquarium willen hebben. Ook een hond staat op ons verlanglijstje, maar dan wel als de kinderen iets groter zijn.

Voor mij is typisch Twinq: Trots! Trots op ons product waarmee wij gebruikers blij kunnen maken. Door mijn verleden in het gebruik van de software weet ik waar er verbeteringen doorgevoerd kunnen worden en kan ik dit goed onderbouwen binnen het team.

Bij de doorontwikkeling van de software ben ik dagelijks bezig met de vraag: ‘Wat levert dit voor de klant op?’.

Als ik leraar zou zijn geworden op een middelbare school, zou ik lesgeven in wiskunde. Het mooie aan dit vak vind ik, dat het altijd moet kloppen.

Mijn motto: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Wat je zeker ook over mij moet weten is dat ik, als ik ergens voor ga, ik dat in perfectie uit wil voeren.

Mijn collega’s zie ik als medestrijders waarmee ik de gezamenlijke missie heb om iedereen blij te maken met Twinq.

Als ik een gave zou mogen kiezen, zou ik willen dat ik muziek kon maken, om als gezin daarin samen dingen te kunnen uiten.

Collega Mickel over mij: “Maurice kwam nog niet zo lang geleden enthousiast en vol energie bij ons binnen. Inmiddels is daar een grote betrokkenheid bij het bedrijf Twinq en onze producten aan toegevoegd. Dat maakt hem een fijne collega om mee te werken."