'Dwarsliggers houden de rails recht.'

 

Eten is met Indische roots eigenlijk standaard een hobby. Met speciale voorkeur voor sate (klemtoon op de eerste lettergreep). Sinds vorig seizoen heb ik ook een Kamado dus daar wordt regelmatig op geëxperimenteerd.

Typisch Twinq is voor mij trots zijn op wat je levert en betrokken zijn bij het hele bedrijf, dus niet alleen bij datgene wat binnen je functie valt. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven zou dat zijn: Toegewijd, praktisch ingesteld, georganiseerd in mijn werk en direct zonder omweg communicerend naar mijn omgeving toe.

Ik kom van een grote organisatie (woningcorporatie) en vond mijn rol daar te klein en de kansen te minimaal. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een kleine organisatie waar je rol direct van invloed kan zijn. Inmiddels is Twinq behoorlijk gegroeid en zijn we ook niet meer een klein bedrijf te noemen. Toch denk ik dat we nog steeds de goede eigenschappen van een klein bedrijf hebben en die ook koesteren. We zijn voor alle collega’s een transparante organisatie en iedereen wordt betrokken bij de koers van Twinq. Daarbij is veel ruimte voor eigen initiatief. Klanten blij maken is voor mij het bestaansrecht van Twinq.

Mijn motto is: ‘Dwarsliggers houden de rails recht.'
Mijn kinderen leer ik vooral hun hart te volgen en als vader vind ik het mijn plicht dat ze zich af en toe even schamen voor hun vader omdat ‘ie niet normaal doet’.

Collega Bjorn over mij: “Mickel is een echte Twinq-er, hij is zelfs degene die deze term heeft bedacht.”