'Typisch Twinq is voor mij: Samenwerken om problemen op te lossen en klanten vooruit te helpen.' ​​​

Mijn naam is Peter Jansen en ik ben Developer binnen Twinq. Dat betekent dat ik ervoor zorg voor dat de Twinq systemen goed werken, ik ad-hoc data correcties doorvoer en nieuwe functionaliteiten implementeer. Ik werk nu twee jaar voor Twinq. Eerst gedetacheerd, maar nu als vaste medewerker. Ik omschrijf mijzelf als betrouwbaar, rustig, en altijd beschikbaar om te helpen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tuinieren in brede zin, snoeien bijvoorbeeld, maar ook zorgen voor een houtvoorraad voor onze houtkachel. En dat laatste dan als ouderwetse houthakker met een bijl. Ook speel ik graag bordspellen en kijk ik series, graag beide met een drankje erbij. Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen van 20 en 21 jaar oud.

Typisch Twinq is voor mij: Samenwerken om problemen op te lossen en klanten vooruit te helpen. Twinq is marktleider in de VvE ondersteunende programmatuur en het is leuk om deel uit te maken van een succesvol bedrijf met leuke collega’s. Klanten blij maken is voor mij het ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten waar de klanten om vragen, zoals bijvoorbeeld ook de nieuwe VvE software. En zorgen voor betrouwbare systemen zodat de klanten daar 24/7 gebruik van kunnen maken.

Mijn motto is: ‘Geniet van het leven, het duurt maar even.’ Voor mij is plezier maken gezellig een terrasje doen, een feestje met de familie, uit eten gaan. Kortom: alles wat we het afgelopen jaar niet gedaan hebben.

Mijn collega’s zijn intelligent, betrokken, behulpzaam en ze hebben verstand van zaken.

Als ik minister-president van Nederland was dan zou ik Europa minder belangrijk maken en meer opkomen voor de Nederlandse belangen. 

Collega Peter over mij: "Peter is een rustige, betrouwbare en vriendelijke collega die niet schroomt om alle werkzaamheden uit te voeren die aan hem gevraagd worden. Door zijn jarenlange ervaring kan hij ook moeiteloos meedraaien in het complex ontwikkelproces bij Twinq. "