'Vergeet niet te genieten van de dingen die goed gaan.'

Ik ben Vincent van Someren en ik werk sinds 1 januari 2014 bij Twinq. Sinds 1 april 2020 ben ik Directeur van dit mooie bedrijf.

Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen, een meisje van 9 en een jongen van 8. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te tuinieren, te sporten en erop uit te trekken met mijn gezin. Daarnaast heb ik jaren voetbaltraining gegeven aan talentvolle voetballertjes, nu zijn mijn kinderen mijn grootste hobby.

Vastgoedbeheer heeft me altijd al getrokken. Bij Twinq kun je werken aan de verbetering van het vakgebied en het woongenot van bewoners. Daarnaast is het een heel leuk bedrijf met leuke medewerkers en mooie klanten. Iedere dag is anders. Klanten blij maken is voor mij luisteren naar wat ze willen, maar leveren wat ze nodig hebben.

Ik kan echt genieten van het functioneren in een team. Mijn collega’s zijn onmisbaar. Een beetje eigenwijs, maar zeer betrokken.

Collega Arno: “Ik heb Vincent leren kennen als een collega met een enorme passie voor zijn werk. Vincent is gedreven en haalt het uiterste uit zichzelf en zijn collega's. Het is erg fijn om met Vincent te kunnen sparren over allerhande zaken. Daarnaast heeft Vincent een scherp oog voor het welzijn van al zijn collega's.”

Ik start mijn dag altijd met een blik naar buiten. Als ik minister-president van Nederland was dan zal ik de woningbouw in Nederland stimuleren en meer bewondering krijgen voor degene die het nu doet. Als ik zou mogen ruilen met een bekende Nederlander, zou ik kiezen voor Freek Vonk, die staat zo heerlijk positief in het leven, beleeft van alles en reist de hele wereld over.

Mijn motto: Het kan altijd nog een beetje beter, maar vergeet niet te genieten van de dingen die goed gaan.