Prolongeren kost een hoop tijd

Wanneer je vastgoed beheert is de term “huurprolongatie” je wel bekend. De huurprolongatie staat voor veel mensen bekend aan een maandelijks terugkerende grote hoeveelheid werk. Je maakt een proefprolongatie en moet alles controleren om te zien of er afwijkingen zijn. Daarna moet je de prolongaties definitief maken en factureren. Om vervolgens nog eens de facturen te verzenden.

En dan hebben we het alleen nog over het voorbereidende werk. Vaak glippen er toch nog een aantal wijzigingen tussendoor, wat weer tot extra telefoontjes leidt. En daarmee tot extra druk op de organisatie.

Prolongeren is vooruit zien

Met de Vastgoed Software van Twinq loop je niet meer achter de feiten aan. Met onze software kun je de prolongaties zien, ruim voordat ze ontstaan. Je hoeft geen proefprolongaties aan te maken, maar kijkt twee prolongaties vooruit in de toekomst.

Afwijkingen ten opzichte van eerdere periodes zijn direct zichtbaar, ook voor toekomstige prolongaties. Hierdoor neemt het aantal te controleren posten aanzienlijk af. Omdat je ruim op voorhand inzicht hebt in toekomstige prolongaties, kun je tijdig ingrijpen op afwijkingen. Zelfs tot op het laatste moment.

De prolongatie voeren we automatisch voor je uit. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de facturen versturen voor die huurders die te kennen gegeven hebben deze te willen ontvangen. En ook dit kan geheel zonder zorgen; de Vastgoed Software zet de facturen voor deze huurders automatisch voor je klaar.
En dan hebben we het alleen nog over het voorbereidende werk. Vaak glippen er toch nog een aantal wijzigingen tussendoor, wat weer tot extra telefoontjes leidt. En daarmee tot extra druk op de organisatie.

Prolongeren levert extra tijd op.

Doordat je ruim van tevoren de prolongaties kunt voorbereiden, en omdat het aantal te controleren posten flink afneemt, wordt het uitvoeren van de huurprolongatie een stuk minder foutgevoelig. Dit zorgt er uiteraard voor dat je achteraf ook minder telefoontjes krijgt en het levert dus al met al een flinke tijdsbesparing op.

Ook graag de toekomst voorspellen?

Wil je ook minder tijd kwijt zijn met je huurprolongatie en meer tijd over houden voor het contact met je huurders en leveranciers? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de voordelen van de Vastgoed Software? Vraag dan snel een demo aan.

Onze collega’s Rob en Bjorn vertellen je graag meer over de Vastgoed Software.