034 20180914_0235_dvd (3000 x 2000 px).jpg

Ons verhaal

Vanuit jarenlange ervaring en kennis over VvE beheer, vastgoedbeheer en technologie zijn we steeds op zoek naar hoe het nog beter kan. Daarom ontwikkelen we onze software continu door. Nog slimmer, nog efficie╠łnter en nog transparanter. Samen met onze klanten, want die zien we als onze vriend. Van elkaar leren, eerlijk kunnen zijn en op elkaar bouwen. Alleen zo komen we vooruit. Het gezamenlijke doel? Blije beheerders en blije bewoners! 

994A8968.jpg

Helpen zit in ons DNA

Waarom Twinq

VvE- en vastgoedbeheer is een specialisme. De complexiteit en diversiteit van het vak vraagt veel van beheerders. Onderhoud, technisch beheer, facturatie, vergaderingen, iedereen op de hoogte houden van wat er speelt en je aandacht verdelen. Aandacht voor bewoners. En juist dat laatste is zo belangrijk om succesvol te zijn. Maar wat als dagelijkse processen te veel tijd in beslag nemen? Als bewoners vragen hebben nog voordat je ze kunt beantwoorden? Dan is er Twinq.

Nadine Reniers (VvE Metea)

“VvE Metea bespaart door het werken met Twinq tijd, zorgen en kosten. Wij willen een betrouwbare en klantgerichte organisatie zijn die kwaliteit levert. De software van Twinq sluit daar perfect op aan en geeft ons de tools om die kwaliteit ook te borgen.”

Vincent Ramaekers (Pilaster VvE Beheer)

“Als beheerder wil je dat de administratie zo min mogelijk tijd kost, zodat je meer tijd hebt voor je klant. Mede dankzij de software van Twinq konden wij qua omvang ruim verdubbelen, maar kost de financiële administratie geen extra tijd.”

Kantoor Aareon (2).JPG

Aareon

Twinq is een business unit van Aareon, een vooraanstaande leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de vastgoedsector in Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 330 werknemers en maakt deel uit van de Aareon Groep.

Aareon digitaliseert het vastgoedbeheer door gebruikersgerichte, end-to-end softwareoplossingen aan te bieden die processen vereenvoudigen en automatiseren, duurzame en energie-efficiënte bedrijfsvoering ondersteunen en alle procesdeelnemers met elkaar verbinden.

De Aareon Groep heeft kantoren in de DACH-regio, Finland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Noorwegen en Zweden en heeft meer dan 2.000 mensen in dienst.

Team Twinq

Lisa de Jong.png

Lisa de Jong

Klantencoach

Bjorn Brouwers.jpg

Bjorn Brouwers

Account Manager

Erik Trip.jpg

Erik Trip

Developer en Software Architect

Willem van Strien.jpg

Willem van Strien

Developer

Rob van Oudbroekhuizen .jpg

Rob van Oudbroekhuizen

Account Manager

Niek van de Ven.jpg

Niek van de Ven

Developer

Ingeborg Nouwens.jpg

Ingeborg Nouwens

Klantencoach

Birgit Coertjens.jpg

Birgit Coertjens

Klantencoach

Renate van Dongen.jpg

Renate van Dongen

Klantencoach en Security Officer

Mickel Janssen.jpg

Mickel Janssen

Product Specialist

Arno van Tetering.jpg

Arno van Tetering

Development Manager

Nieuwe_Collega_1.webp

Jij?

Nieuwe Collega

Frans van Berlo.jpg

Frans van Berlo

Commercieel Manager

Jairo Clement.jpg

Jairo Clement

Developer

Vincent van Someren.jpg

Vincent van Someren

Directeur

Edwin Hamelink.jpg

Edwin Hamelink

Klantencoach

Steven Rooijackers.jpg

Steven Rooijackers

Developer

Robin van Ekeren.jpg

Robin van Ekeren

Agile Test Engineer en Scrum Master

Peter Coolen.jpg

Peter Coolen

Developer

Roy Schuurkes.jpg

Roy Schuurkes

UX Designer

Jeroen Meulendijks.jpg

Jeroen Meulendijks

Klantencoach

Wat klanten zeggen over Twinq

MarcoNieuwendijk.jpeg

Marco Nieuwendijk

VvE Specialist

Het zijn gewoon mensen die verstand van zaken hebben. De meeste mensen bij Twinq komen uit het vakgebied of hebben ervaring met het werk van VvE Beheer of Vastgoed beheerder. Ze snappen waar het om gaat.

Logo VvE Metea versie 2.png

Nadine Reniers

Directeur VvE Metea

VvE Metea bespaart tijd, zorgen en kosten. Wij willen een betrouwbare en klantgerichte organisatie zijn die kwaliteit levert. De software van Twinq sluit daar perfect op aan en geeft ons de tools om die kwaliteit ook te borgen.
VvE Metea staat voor innovatief VvE-beheer, mede door de doorontwikkelingen in Twinq kunnen we onze dienstverlening steeds verder verbeteren en uitbreiden.

Logo Winter VvE.jpg

Andr├ę de Winter

Directeur Winter VvE groep

In 2017 hebben wij de overstap gemaakt naar Twinq. Een vanzelfsprekende stap om hiermee onze online dienstverlening te verbeteren en een nog betere aansluiting te vinden met onze klanten. Twinq heeft ervoor gezorgd dat de gewenste verbetering in onze dienstverlening is doorgevoerd door ons goed te begeleiden en te voorzien van praktijkgerichte adviezen. Inmiddels maken wij intensief gebruik van alle mogelijkheden die de Twinq software biedt zoals het digitaal stemmen, het CRM, de informatieverstrekkende logboeken en het schade en offerteproces. 

Logo Pilaster zwart.png

Vincent Ramaekers

Directeur Pilaster Vve Beheer

Als beheerder wil je dat de administratie zo min mogelijk tijd kost, zodat je meer tijd hebt voor je klant. Mede dankzij de software van Twinq konden wij qua omvang ruim verdubbelen, maar kost de financiële administratie geen extra tijd.
Twinq helpt ons onze bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen waardoor we efficiënter kunnen werken. De klant kan continue meekijken dankzij het zeer uitgebreide VvE Portaal. 

Logo Vastgoedbeheer Twente.jpg

Yvonne Planting

Vastgoed Beheer Twente

De vastgoedsoftware werkt heel makkelijk, de interface werkt heel intuïtief waardoor je je al snel thuis voelt in de software. Ik vind de mogelijkheden om vanuit een bepaald scherm direct door te klikken naar een ander scherm heel fijn werken. Als ik op een debiteurenkaart aan het werk ben en ik wil inzage in de bijbehorende huurovereenkomst kan ik direct op de huurovereenkomst klikken en hoef ik niet via een menu naar huurovereenkomsten te gaan.

TijmenKroes.png

Irna Husen

Tijmen Kroes

De eerste keer dat wij de verantwoordingspagina voor de opdrachtgever zagen dachten we gelijk “oh, dat is mooi!”. Een pagina met het gehele overzicht van de verantwoording en afdracht voor onze opdrachtgever.
De mogelijkheid om direct op de pagina door te kunnen klikken naar de daadwerkelijke boekingsregels werkt heel fijn. De bijbehorende correspondentie naar de opdrachtgever maakt dit scherm compleet.

Logo Armada.JPG

Dian van Grinsven

Armada VvE en Vastgoedbeheer

De keuze voor Twinq software was na de goede en volledige demo zo gemaakt, hier hebben we geen moment spijt van. De look-and-feel van de vastgoedsoftware van Twinq is heel mooi. Het is een hele fijne werkomgeving voor mij en mijn collega’s. Twinq scoort extra punten met de persoonlijke benadering, de goede trainingen en de kennis van de servicedesk.

Logo Witte Boussen.png

Carin Bax

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V.

Op 1 januari 2021 zijn wij gestart met de Vastgoed Software van Twinq. De samenwerking met Twinq ervaren wij als zeer prettig.
Twinq is benaderbaar en laat ons meedenken in oplossingen. Ze hebben uitgebreide kennis van de materie en het vermogen om dit te vertalen in efficiënte software.
De doorontwikkeling van de software gaat daardoor ook vlot. We worden met regelmaat verblijd met nieuwe en komende software.

wijsamen.jpeg

WijSamen

VvE Beheer WijSamen

Toen wij jaren geleden als klein bedrijfje begonnen hebben we meerdere softwareprogramma's uitgeprobeerd om onze VvE-portefeuille mee te beheren. Op alle vlakken stak Twinq met kop en schouders boven de competitie uit en was voor ons de keuze snel gemaakt. Dankzij Twinq hebben we onze portefeuille weten uit te breiden naar enkele honderden VvE’s met tevreden appartementseigenaren. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze!

DeNieuweWereld.png

Piet van de Poel

De Nieuwe Wereld

Na jarenlange positieve ervaring in de VvE software, geven wij nu ook het vertrouwen aan de Vastgoed Software.
De software is intuïtief en overzichtelijk!

ProFinance_logo.png

Rebecca Kraaijeveld

Directeur ProFinance VvE support

Met het verzorgen van VvE administraties, uitsluitend voor de VvE Professional is het voor ProFinance VvE support een logische keuze om zich vergaand te specialiseren in Twinq. Veel VvE beheerkantoren beheren hun VvE’s in Twinq en met onze specialisatie kunnen wij hen net dat stukje verder helpen. Wij richten de financiële en de vergaderprocessen voor de VvE Professional zo in dat de samenwerking met ProFinance vanzelfsprekend verloopt en de VvE Professional de regie heeft. Twinq is met recht de slimme software voor VvE’s en VvE beheerders.