Alles onder controle?

Hans van de Ven, directeur vb&t vve diensten

vb&t vve diensten is een grote speler op de Zuid-Nederlandse markt met vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Maastricht en Enschede.

In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar een organisatie die ruim 1000 VvE's beheert. In 2011 stond automatisering bij ons op de agenda. Bij de keuze voor een aotmatiseringspakket was voor ons met name van belang: één integraal systeem, efficiëntie, rapportages en transparantie voor de klant. Wij hebben bewust voor Twinq gekozen. Met software van Twinq heb ik als eindverantwoordelijke veel meer zicht op de uitvoering van de primaire processen door onze medewerkers. Dit is belangrijk om de organisatie goed aan te sturen en efficiënt te kunnen werken.

Vanaf 2012 werken wij met Twinq. Natuurlijk gingen er in de overgangsfase wel eens dingen mis. Maar de lijnen met Twinq zijn kort en dit helpt ontzettend om probleempjes adequaat op te lossen. Wij zijn uitermate tevreden over het pakket en de geleverde services. En nog belangrijker, onze klanten zijn tevreden en wij hebben alles onder controle.

Als wij vandaag opnieuw zouden moeten kiezen, dan zouden wij zeker weer voor Twinq kiezen.

×