Ketenpartners

De boekhoudkoppeling

Twinq heeft een boekhoudkoppeling met diverse banken. Met de boekhoudkoppeling verwerk je dagelijks volledig automatisch de bankmutaties van alle bankrekeningen in de verschillende VvE-administraties.

De incassodienstverleners koppeling

Met diverse incassodienstverleners heeft Twinq een automatische koppeling. Deze  koppeling zorgt voor de elektronische uitwisseling van het dossier en bijbehorende mutaties.

24/7 Bereikbaar

Door koppeling van de systemen zijn de 24-uurs diensten altijd op de hoogte van de actuele situatie van een VvE. Dit garandeert de beheerder dat er direct en adequaat gereageerd kan worden.

Het meerjarenonderhoudsplan

Een goed meerjarenonderhoudsplan is essentiëel voor het goed beheren van een VvE.Bouwkundige buro's inventariseren de onderhoudsbehoeften en stellen het meerjarenonderhoudsplan op voor de VvE. Twinq biedt de mogelijkheid deze plannen te importeren.

SMS dienst

Als VvE-beheerder kun je met een SMS-bericht snel en direct een bepaalde groep mensen informeren bijvoorbeeld als herinnering voor een vergadering of een acute storing.

Klant Tevredenheidsmetingen

De klanttevredenheid bij verschillende processen wordt volledig automatisch en onafhankelijk van elkaar gemeten. Een actie vastgelegd in Twinq is de aanleiding voor het versturen van een enquête. Bijvoorbeeld na het gereed melden van een reparatieverzoek of het versturen van notulen.

×