Demo beroepsmatige beheerder

Een Twinq demo

We besteden alle tijd aan een demonstratie van Twinq en voor beroepsmatige beheerders komen daarvoor graag naar je toe. Na een korte introductie lichten we het complete pakket toe en laten we zien waar de kracht van Twinq in zit.

Tijdens de demo komen de diverse workflows aan bod, tonen we de onderliggende verbanden en laten zien waar in je bedrijfsproces de winst gepakt kan worden.

Maar nog veel meer! We laten de gratis portals voor eigenaars en leveranciers zien en tonen de tablettools van Twinq voor het werken onderweg of op locatie.

Vragen

Wij kennen Twinq en weten wat we erover willen vertellen. Maar mooier is dat je zelf mee bepaalt welke kant de demo op moet gaan door het stellen van relevante vragen, eigen praktijkvoorbeelden aan te dragen en knelpunten in het huidige proces aan te dragen. Hierdoor zijn we in staat van de demo een stukje maatwerk te maken.

Uiteindelijk is het belangrijk dat er een goed beeld ontstaat van ons pakket en dat er een weloverwogen beslissing genomen kan worden waarbij alle vragen naar tevredenheid beantwoord zijn.

 Alles wat we nodig hebben voor de demo nemen we mee. Wat we aan jou vragen is een geschikte (bedrijfs)ruimte en een paar uur van je tijd. Heb je geen ruimte dan ontvangen we je graag op ons kantoor in Oosterhout.

×