Direct hulp en weer verder

Klantencoach

De klantencoaches van Twinq staan klaar om te ondersteunen als dat nodig is. Misschien ben je nieuw bij Twinq en loop je even vast of wellicht zit je met een complexe situatie en wil je weten wat de beste oplossing is. We bespreken samen de mogelijkheden en zorgen dat je de juiste oplossing kiest!
Het kan zomaar zijn dat we je aan het helpen zijn en ergens anders zien dat er iets niet goed gaat of dat je het systeem verkeerd gebruikt. Dan vertellen we dat meteen zodat je Twinq zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

Bellen of mailen

De servicedesk van Twinq is bereikbaar per telefoon en mail. Als je belt 'kijken we mee' zodat we snel kunnen zien wat er speelt.
Heb je een complexere vraag, wil je bijlagen meesturen of heb je geen haast dan kun je ons ook mailen. Al naar gelang de situatie krijg je van ons antwoord per mail of nemen we telefonisch contact op om je verder te helpen.

En door!

Het doel is om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen zodat je verder kunt waar je gebleven was. Neem contact op met de servicedesk:

Een klantencoach staat je graag te woord.

×