NF3A6518.jpg

Ik wil zelfstandig mijn vak uitvoeren

Mijn persoonlijke trainingsprogramma

Ik ben drie maanden geleden begonnen aan mijn nieuwe baan als VvE beheerder. Voorheen wist ik helemaal niets van VvE beheer. Het trainingsprogramma van Twinq heeft me veel geleerd over het vakgebied en heeft me geholpen om zelfstandig mijn werk te doen.
Ik hoef mijn collega’s alleen nog lastig te vallen met vragen als het om klanten gaat. Binnenkort ga ik verder met het volgen van een aantal trainingen. Zo word ik nog beter in mijn vak.

NF3A0475.jpg

Trainingen om te verbeteren

Werken aan vakmanschap

Ons kantoor is drie jaar geleden overgestapt naar de software van Twinq. Uiteraard hebben we eerst de implementatie gedaan. Twinq heeft ons daar prima bij geholpen. Daarna zijn we zelfstandig aan de slag gegaan. Ons proces loopt nu als een zonnetje. Daar zijn we content mee. Wij vinden dat het nog beter kan. Daarom hebben we een aantal trainingen bij Twinq geselecteerd die we met het hele team gaan volgen. Zo bouwen wij aan onze professionaliteit.

NF3A6438.jpg

Het hele team de juiste kennis

Gericht advies helpt het team vooruit

Wij werken al heel lang met de software van Twinq. Twinq helpt ons om onze processen steeds verder te optimaliseren. Daar hoort ook bij dat iedereen in ons team de juiste kennis heeft. We hebben Twinq gevraagd wat wij aan scholing nodig hebben. Daarop hebben ze een trainingsprogramma op maat gemaakt. Voor elk team een gerichte set aan trainingen. En daar zijn we mee aan de slag gegaan. We staan er nu nog beter voor.

Wat klanten zeggen over Twinq

Training op maat voor accountmanagers

Woonbron VvE Beheer te Rotterdam

Binnen Woonbron VvE Beheer heb ik de taak om ervoor te zorgen dat de organisatie goed met het programma Twinq werkt. Samen hebben we besproken welke onderwerpen in de training voor de VvE Beheerders moesten komen. Twinq heeft de training goed op maat verzorgd. De voorbeelden waren precies op maat! 

Vanwege de Corona crisis moesten we ons ook laten bijscholen in het gebruik van het digitaal stemmen. Twinq heeft voor ons 2 specifieke webinars georganiseerd om ons dit onderwerp eigen te maken.

Zowel de training op onze locatie als de webinars zijn zeer enthousiast ontvangen. Dit moeten we eigenlijk vaker doen. Zo kunnen we beter met de ontwikkeling van Twinq mee. En het houdt ons scherp hoe we het programma efficiënt blijven gebruiken.

Ondersteuningstraining op maat

Newomij VvE Beheer te Naarden

Na onze inventarisatie van de onderwerpen hebben we samen met de klantencoach een planning gemaakt voor een training op maat, bij ons op locatie. Wij wilden weten of onze werkwijze zoveel mogelijk aansluit bij de werkwijze zoals Twinq die bedoeld heeft. We hebben dit als uitermate prettig ervaren!

Collega’s van diverse disciplines zijn aangesloten op het moment dat het voor hen relevant was. Zo konden zij voor een uurtje of een dagdeel aansluiten en daarna weer aan het werk.

We kwamen tot de ontdekking dat we het systeem al bijna optimaal gebruiken. Voor ons de bevestiging is dat we op de goede weg zijn. De tips & tricks van de klantencoach hebben ons geholpen de puntjes op de i te zetten.

We zouden de op maat gemaakte training zeker aanraden. Je kunt in een relatief korte tijd veel onderwerpen aansnijden die specifiek voor jouw organisatie of functiegroep gelden. Dit is natuurlijk enorm efficiënt!

Ondersteuningstraining op maat

Quadyck Real Estate te Purmerend

Ons kantoor heeft in 2021 een overname gedaan, waardoor de portefeuille in één keer werd verdrievoudigd. Omdat die partij al werkte met Twinq, hebben wij de overstap gemaakt naar Twinq. Dit was best een hectische periode, maar door de in-office trainingen van Twinq hebben we heel veel geleerd als team. Zeker omdat zo’n training toegespitst was op onze situatie. Niet alleen de training, maar ook de servicedesk van Twinq was in deze tijd onmisbaar.

Inmiddels zijn we in rustiger vaarwater en met plezier ben ik gestart met de basiscursussen. Ook daar kom je nog steeds zaken tegen waarvan wij nog niet op de hoogte waren. Ik ben zeker van plan om de vervolgcursussen ook te gaan om mijn kennis verder uit te breiden en om in optima forma te kunnen profiteren van alle facetten die Twinq biedt om onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

994A8664 (1).jpg

Inschrijven voor een training

We hebben veel verschillende trainingen voor je beschikbaar. Schrijf je snel in via trainingen.twinq.nl (log in met je gebruikersaccount)!

Alle trainingen zijn erop afgestemd om je verder te bekwamen in het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. In de trainingskalender vind je een overzicht van al onze trainingen. We leggen je daar precies uit hoe de inhoud van de training eruitziet. Je kunt je dan gelijk inschrijven voor de training van je keuze. 

Ben je op zoek naar een in-company-training of wil je een Gebruiksscan uit laten voeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.