De boodschappen al gedaan?

De boodschappen al gedaan?

Verplicht lid

Een eigenaar van een appartement is automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. Het lidmaatschap is verplicht. Dus u kunt er maar beter voor zorgen dat alles goed geregeld is.

Alles goed geregeld

Bij heel veel VvE's zijn de zaken op het oog prima geregeld. Immers; er is een actief bestuur, er wordt regelmatig vergaderd, het gebouw is verzekerd, er is een reservefonds en ook een meerjarenonderhoudsplan.

Alles?

Maar er is meer nodig om de VvE actief en gezond te houden. Dit is niet alleen de verantwoordelijkheid van het bestuur, maar van iedere eigenaar.
Wij hebben voor u een boodschappenlijstje samengesteld, waarmee u de boodschappen kunt doen. Een VvE beheren is namelijk geen vrijblijvendheid. Het is een vak met grote verantwoordelijkheid.

 

Als u geen zin heeft om zelf de boodschappen te doen, dan kunt u dit ook laten uitvoeren door een beroepsmatige VvE-beheerder. Die weet precies wat er op het boodschappenlijstje moet staan.

×

Beroepsmatig,- of zelfbeheer?

Beroepsmatig,- of zelfbeheer?

De praktijk

Elke VvE krijgt er mee te maken; als de VvE zelf het beheer uitvoert zijn er (nieuwe) eigenaars die daar hun bedenkingen bij hebben en liever zien dat een beroepsmatige beheerder die taak op zich neemt. En als een beroepsmatige beheerder een VvE beheert dan zijn er eigenaars die vinden dat er veel geld 'bespaard' kan worden door het beheer in eigen hand te nemen.

De juiste keuze maken

De juiste keuze om het beheer zelf te doen of uit te besteden is per VvE verschillend en afhankelijk van allerlei factoren. De grootte en complexiteit van de VvE, beschikbare bestuursleden, juridische, boekhoudkundige en administratieve kennis, opslag en bereikbaarheid van gegevens, back-ups en nog veel meer.

Voorlichting

Laat je voorlichten! Door Twinq over de software zodat je een goed beeld hebt van wat er allemaal bij komt kijken. Maar ook door beroepsmatige beheerders die je vertellen wat zij voor je kunnen betekenen. Laat je voorlichten zodat je uiteindelijk waarde kunt toekennen aan de 'besparing'.

Lees alle onderwerpen op deze pagina, neem de tijd en kies de juiste richting!

×

Een Twinq beheerder kiezen

Een Twinq beheerder kiezen

De vereniging heeft besloten

De VvE heeft kennis gemaakt met Twinq en iedereen is overtuigd van de voordelen van Twinq.

Het eigenaarsportaal zorgt dat alle eigenaars de actuele situatie van de VvE kunnen inzien en storingen kunnen melden, dat de kascommissie de digitale kascontrole uit kan voeren, dat het bestuur de facturen kan accorderen en nog veel meer.

De transparantie die Twinq biedt geeft vertrouwen. Twinq is wat jullie zoeken.

Wie gaat het doen?

Is er besloten om het beheer uit te besteden aan een beroepsmatige beheerder die met Twinq werkt, dan kunnen wij helpen bij het vinden van een beheerder die bij jullie past.

Laat ons weten waar de beheerder aan moet voldoen en we zorgen dat er een selectie gemaakt wordt die aansluit bij de wensen van de VvE.

Ga naar het contactformulier en vul dit in, dan gaan we het regelen!

×

Wij willen Twinq!

Wij willen Twinq!

De beheerder

Stel: Jullie VvE-beheerder doet het op zich wel goed, maar er zijn zeker verbeterpunten:

 • communicatie met bestuur en eigenaren
 • informatieverstrekking
 • facturen van leveranciers van begin tot eind volgen
 • inzage in mutaties, notulen en klachtenhistorie

Transparant

Wordt jouw VvE beheerd met Twinq, dan hebben het bestuur en de leden altijd inzage in de administratie en boekhouding van de VvE en de afhandeling van zaken bij het beheer van het gebouw. Daarmee kan Twinq een geweldige toevoeging zijn voor de dienstverlening van de beheerder richting de VvE.

Een demo voor jullie beheerder

Ga naar het contactformulier en vul dit in. Wij maken graag een afspraak met jullie beheerder om kennis te maken met Twinq. Het enige wat we jullie beheerder vragen is een gaatje te maken in de agenda voor een afspraak.

×

VvE Portaal

VvE Portaal

24/7 volledige transparantie

Als de VvE het beheer uit handen geeft aan een beroepsmatige beheerder die met Twinq werkt dan zijn de gegevens altijd beschikbaar. Op elk gewenst moment via het VvE Portaal voor alle eigenaren en bestuursleden.

Actueel zonder vertraging

 • alle mutaties door de beheerder
 • verwerkte bankafschriften
 • verstrekte opdrachten
 • afgesloten contracten
 • volledige historie
 • persoonlijke pagina met saldo, aandeel reservefonds en correspondentie

Interactief

 • digitale kascontrole
 • accorderen van facturen
 • indienen van een declaratie
 • melden van een reparatieverzoek

 

Nieuwsgierig geworden?

×

referenties op aanvraag

Specifieke referentie nodig?

'Wij van WC Eend...'

Kiezen voor Twinq moet een weloverwogen keuze zijn. Tijdens de demo en daarna heb je alle tijd om de vragen te stellen die je helpen bij het maken van die keuze. Misschien hoor je in sommige gevallen het antwoord op vragen liever niet alleen van ons. Heb je na een demo van Twinq behoefte aan een referentie met specifieke kenmerken dan kun je altijd contact met ons opnemen

De juiste keuze

We zoeken naar een referentie die:

 • evaring heeft met het overstappen vanuit een andere software leverancier naar Twinq. 
 • zijn ervaring kan vertellen als startende beheerder met Twinq.
 • op het moment van starten met Twinq een portefeuille van vergelijkbare omvang had.

 

Andere voorkeuren? Zeg het maar!

Laat het ons weten en we kijken of we je in contact kunnen brengen met een klant van Twinq die voldoet aan je wens.

 

×