Een demonstratie van Twinq

Een demonstratie van Twinq

De demo

Wij zijn van mening dat een demonstratie van de software van Twinq begeleid moet worden met het verhaal van Twinq. Een toelichting op de achterliggende gedachten, de uitgangspunten, de onderdelen, de onderlinge verbanden, de doorontwikkeling, kortom de visie van Twinq.
Dat kan alleen maar in een persoonlijke ontmoeting. Daardoor is elke demonstratie maatwerk en uniek.

De investering

We maken graag een afspraak voor een demonstratie. Bij het kiezen van het juiste softwarepakket ga je niet over 1 nacht ijs. De investering in het voortraject verdient zich later terug in een efficiënt bedrijfsproces waarin kwaliteit geen toevalstreffer is.
Belangrijk is dat het voor elke discipline in het bedrijfsproces helder is waar de kracht van Twinq in zit.

Een afspraak maken

Wil je Twinq beter leren kennen, neem dan contact op via verkoop@twinq.nl of bel ons op (0162) 470 555.

 

Bekijk de kaarten 'Demo beroepsmatige beheerder' en 'Demo zelfbeheerder' voor meer informatie.

×

Demo beroepsmatige beheerder

Demo beroepsmatige beheerder

Een Twinq demo

We besteden alle tijd aan een demonstratie van Twinq en voor beroepsmatige beheerders komen daarvoor graag naar je toe. Na een korte introductie lichten we het complete pakket toe en laten we zien waar de kracht van Twinq in zit.

Tijdens de demo komen de diverse workflows aan bod, tonen we de onderliggende verbanden en laten zien waar in je bedrijfsproces de winst gepakt kan worden.

Maar nog veel meer! We laten de gratis portals voor eigenaars en leveranciers zien en tonen de tablettools van Twinq voor het werken onderweg of op locatie.

Vragen

Wij kennen Twinq en weten wat we erover willen vertellen. Maar mooier is dat je zelf mee bepaalt welke kant de demo op moet gaan door het stellen van relevante vragen, eigen praktijkvoorbeelden aan te dragen en knelpunten in het huidige proces aan te dragen. Hierdoor zijn we in staat van de demo een stukje maatwerk te maken.

Uiteindelijk is het belangrijk dat er een goed beeld ontstaat van ons pakket en dat er een weloverwogen beslissing genomen kan worden waarbij alle vragen naar tevredenheid beantwoord zijn.

 Alles wat we nodig hebben voor de demo nemen we mee. Wat we aan jou vragen is een geschikte (bedrijfs)ruimte en een paar uur van je tijd. Heb je geen ruimte dan ontvangen we je graag op ons kantoor in Oosterhout.

×

Demo zelfbeheerder

Demo zelfbeheerder

Zelf beheren

Hoewel het in het klantenbestand van Twinq slechts een zeer klein percentage betreft, zijn er ook VvE's die het beheer van hun VvE zelf doen.

Als de juiste afweging is gemaakt en jullie als vereniging besloten hebben het beheer zelf te doen, dan is het niet alleen belangrijk om te weten wat onze software allemaal kan, maar ook  wat er van jullie verwacht wordt aan capaciteiten, kennis en tijdsinvestering.

Demo op kantoor

In dat geval nodigen we jullie uit bij ons op kantoor voor een demo zodat jullie een goed beeld van Twinq krijgen.

 

 

×