Implementatietraining

Implementatietrainingen voor nieuwe klanten

De overstap naar Twinq

Wat wil de organisatie bereiken en wanneer wil men dit bereiken?
Wij maken een gericht actieplan met als resultaat: een goed geoliede organisatie die klaar is voor de toekomst!

De inrichting in Twinq

Twinq heeft een uitgebreid stappenplan voor het invullen van de gegevens die noodzakelijk zijn voor een succesvolle start. De verschillende opties worden besproken en aan de hand van voobeelden wordt getoond hoe je snel en efficiënt werkt met Twinq.

Het beheren met Twinq

Na de training gaat de VvE-beheerder zelfstandig aan de slag met Twinq.
De geleerde vaardigheden worden in praktijk gebracht. Bij vragen of twijfel denken de klantencoaches graag met je mee.

×

training on-the-job

Training on-the-job

Training op maat

Voor beroepsmatige beheerders komen we graag op kantoor een training verzorgen.
De inhoud van de training wordt in overleg samengesteld.

  • nieuwe onderdelen in Twinq
  • optimaliseren van workflows
  • technisch beheer
  • opfriscursus

De voorbereiding

Voor een succesvolle training is het belangrijk dat we vooraf bespreken wat de agenda moet worden, wie de deelnemers zijn en de tijd die nodig is. Daardoor behalen we een resultaat dat aan ieders verwachting voldoet.

Een afspraak maken

Als je de mogelijkheden wil bespreken of een datum wil plannen, neem dan contact op met de servicedesk per mail via servicedesk@twinq.nl of telefonisch via (0162) 470 555.
Een klantencoach staat je graag te woord.

×

verdiepingstraining

Verdiepingstrainingen

Beroepsmatige beheerders

Bij Twinq op kantoor worden wekelijks verdiepingstrainingen gegeven voor beroepsmatige beheerders. De training volg je met medewerkers van verschillende beheerders.

Doel van de trainingen is om medewerkers van de beheerder te bekwamen in het efficiënt uitvoeren van het dagelijks werk, inzicht te verschaffen in de samenhang van het programma en te helpen om de nieuwe ontwikkelingen van het programma in de praktijk toe te passen.

Kalender & Inschrijven

De trainingskalender en het inschijven voor de trainingen kan via trainingen.twinq.nl gebruik hiervoor je Twinq account. 

De trainingen

 

 

×

training voor de zelfbeheerder

Training voor de zelfbeheerder

Zelfbeheerders

Een deel van onze klanten is zelfbeheerder. Meestal enkele enthousiaste eigenaren/bestuursleden van een VvE waarvan de VvE zelf een licentie met Twinq heeft.

Training

Het beheren van een VvE is geen vrijblijvendheid. Een goede training van het programma is daarom essentieel. Iedere zelfbeheerder krijgt een starttraining. Tijdens deze training wordt de administratie van de VvE ingericht.

Vervolgtraining

Is er na deze starttraining behoefte voor aanvullende training dan kan hiervoor een afspraak gemaakt worden met een klantencoach. Misschien is er een bestuurswisseling en moeten nieuwe leden worden ingewerkt of is er behoefte aan ondersteuning op een specifiek onderwerp. Laat het ons weten en we maken een trainng op maat.

De trainingen voor de zelfbeheerder vinden altijd plaats op het kantoor van Twinq.

×