Een win-win-win situatie

Een win-win-win situatie

Toke Ragetlie, directeur VT2000

De kernwaarden in de bedrijfsvoering van VT2000 zijn transparantie en openheid.

Twinq ondersteunt ons hierbij met het Verenigingsportaal. Het bestuur en de leden van de VvE hebben altijd inzage in de status van de onderhoudsmeldingen en hebben alle benodigde gegevens en documenten van de VvE binnen handbereik.

 

VT2000 wil zich onderscheiden van de concurrenten. De software van Twinq helpt ons hierbij. Twinq heeft een modulaire opbouw en geeft ons de mogelijkheid om de functionaliteit te gebruiken zoals wij dat willen. De software van Twinq helpt ons ook als wij maatwerkafspraken maken met onze klanten. Voor iedere VvE leggen we precies vast wat we hebben afgesproken en richten we het systeem hierop in. Op deze manier kunnen waarmaken wat we hebben beloofd.

 

Buiten het gebruik van Twinq bespaart VT2000 geld voor de VvE door scherpe inkoop. Dit betekent dat de klant bij VT2000, mede door het gebruik van Twinq, volledig wordt ontzorgd en tegelijk ook tijd en geld bespaart.

 

De VvE, VT2000 en Twinq, een win-win-win situatie.

 

×

Wil om te groeien

Groter word je door de wil om te groeien en het maken van heldere afspraken

Jolanda Stokkingreef, directeur Vastgoed Beheer Twente

 

Het beheer van Vereniging van Eigenaars draait om betrouwbaarheid en communicatie. Daarom staat de regel “afspraak is afspraak” bij Vastgoed Beheer Twente hoog in het vaandel.

 

Het vakgebied rondom de Vereniging van Eigenaars ontwikkelt zich de komende jaren steeds verder. Denk alleen al aan de steeds veranderende wetgeving, bouwbesluiten en ontwikkelingen in de technologie en in de maatschappij. Als beheerder is het daarom prettig om een goede partner te hebben zoals Twinq die ervoor zorgt dat de software ook mee ontwikkelt.

 

Twinq is weliswaar softwareleverancier, maar stopt niet bij het leveren van een softwarepakket. Zij denken mee met de ontwikkeling in de markt. Twinq zorgt ervoor dat wij open en transparant kunnen werken. Dat is erg prettig. Niet alleen voor ons als beheerder, maar ook voor de besturen en de eigenaren in de VvE. En dat is wat telt.

 

De slogan van Vastgoed Beheer Twente is simpel.

“Groter word je door de wil om te groeien en het maken van heldere afspraken”.

×

Wij dragen uw VvE op handen!!

Wij dragen uw VvE op handen!!

André de Winter, directeur Winter VvE groep

 

Wij dragen uw VvE op handen!!

De basis voor maximale klanttevredenheid.

 

Sinds 2006 levert Winter VvE groep de handen voor beheer van VvE’s. Voor ondersteuning, geborgenheid en bescherming. Winter VvE groep levert professioneel beheer van VvE’s waarbij maatwerk, transparantie en informeren centraal staat.

 

Winter VvE groep volgt voortdurend de ontwikkelingen in de markt. Wij luisteren naar onze klanten en zoeken steeds naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te verbeteren. In 2017 hebben wij de overstap gemaakt naar de Twinq VvE Software. Een vanzelfsprekende stap om hiermee onze online dienstverlening te verbeteren en een nog betere aansluiting te vinden met onze klanten.

 

Bij de overstap naar de software van Twinq hebben de klantencoaches van Twinq ons op handen gedragen. Precies zoals wij naar onze klanten doen. Twinq heeft ervoor gezorgd dat de gewenste verbetering in dienstverlening is doorgevoerd. Denk hierbij aan: het overzetten van klantgegevens, het coachen en begeleiden van alle medewerkers en het geven van praktijkgerichte adviezen.

 

De overstap naar Twinq is door Winter VvE groep en haar klanten als zeer positief ervaren!

×

Spa'tje Blauw?

Spa'tje Blauw?

Ronald Meeuwisse, directeur VvE Totaalservice

VvE Totaalservice beheert ruim 100 VvE’s.

Voor calamiteiten eist een VvE continue beschikbaarheid van hun beheerders.

Zo heb ik tijdens het kerstmaal verwarmingsproblemen opgelost en werd ik tijdens vakantie gebeld door mensen die vastzaten in een lift. Door groei van onze onderneming groeide de belasting op onze privélevens mee. Tijd voor een structurele oplossing dus.

Dankzij Twinq werken we met de externe storingsdienst: Service Telefoon Centrale (STC). De kracht is de directe koppeling met Twinq. Hierdoor kunnen zij direct beschikken over de gegevens van onze VvE’s en direct & adequaat reageren op calamiteiten.

Vrije tijd is nu echt vrije tijd.

×

Alles onder controle?

Alles onder controle?

Hans van de Ven, directeur vb&t vve diensten

vb&t vve diensten is een grote speler op de Zuid-Nederlandse markt met vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Maastricht en Enschede.

In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar een organisatie die ruim 1000 VvE's beheert. In 2011 stond automatisering bij ons op de agenda. Bij de keuze voor een aotmatiseringspakket was voor ons met name van belang: één integraal systeem, efficiëntie, rapportages en transparantie voor de klant. Wij hebben bewust voor Twinq gekozen. Met software van Twinq heb ik als eindverantwoordelijke veel meer zicht op de uitvoering van de primaire processen door onze medewerkers. Dit is belangrijk om de organisatie goed aan te sturen en efficiënt te kunnen werken.

Vanaf 2012 werken wij met Twinq. Natuurlijk gingen er in de overgangsfase wel eens dingen mis. Maar de lijnen met Twinq zijn kort en dit helpt ontzettend om probleempjes adequaat op te lossen. Wij zijn uitermate tevreden over het pakket en de geleverde services. En nog belangrijker, onze klanten zijn tevreden en wij hebben alles onder controle.

Als wij vandaag opnieuw zouden moeten kiezen, dan zouden wij zeker weer voor Twinq kiezen.

×

Tijd voor uw klanten!

Tijd voor uw klanten!

Vincent Ramaekers, directeur Pilaster VvE Beheer

Pilaster VvE beheer werkt sinds september 2006 met Twinq. Als VvE beheerder wil je dat de administratie zo min mogelijk tijd kost, zodat je meer tijd hebt voor je klant.

Mede dankzij de software van Twinq konden wij qua omvang ruim verdubbelen, maar kost het de financiële administratie nog steeds evenveel tijd als destijds in 2006.

Twinq helpt ons onze bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen waardoor wij efficiënter kunnen werken. De klant kan continu meekijken dankzij de zeer uitgebreide ledenwebsite die Twinq biedt. Daardoor kun je als beheerder nog meer kwaliteit leveren.

Efficiënt werken is een win-win situatie. Een fijne gedachte voor de VvE besturen.

×

We like Twinq!

We like Twinq!

Helen Wams, directrice Ad-Vi VvE Beheer

We like Twinq!

Twinq denkt met de beheerder mee en blijft steeds door ontwikkelen.

Een VvE beheerder moet makkelijk kunnen switchen tussen de vele verschillende taken binnen het VvE beheer die afwisselend en snel na elkaar om aandacht vragen. Voor VvE’s is het belangrijk dat de financiële, de secretariële en de technische informatie op een juiste manier verwerkt wordt.

Door het gebruik van Twinq zijn wij in staat om hier alert en zorgvuldig (nauwkeurig) mee om te gaan. Voor ons is dat een heel belangrijk aspect in een dynamische werkomgeving zoals de onze en de schakel tot succes!

Het meedenken met de beheerder en het steeds verder door ontwikkelen, zorgt wij zeggen:

We like Twinq!

 

×

Transparantie & Kwaliteit

Transparantie & Kwaliteit

Nadine Reniers, directeur VvE Metea

"Administratiemappen vol met bankafschriften en facturen om te controleren? Nee hoor! Bij VvE Metea hebben alle VvE’s de mogelijkheid om de kascontrole volledig digitaal uit te voeren."

VvE Metea heeft in 2009 besloten om gebruik te gaan maken van de software van Twinq. Na een aantal maanden voorbereiding zijn wij per 1 januari 2010 met succes live gegaan.

Onze slogan is: "VvE Metea bespaart tijd, zorgen en kosten." De belangrijkste ambitie hierbij is om Verenigingen van Eigenaren optimaal te beheren op zowel technisch als financieel/administratief gebied. De software van Twinq sluit daar perfect op aan en geeft ons de tools om kwaliteit te leveren.

Door de steeds nieuwe ontwikkelingen in Twinq kunnen wij onze dienstverlening elke keer verder verbeteren.

Nog steeds staan wij helemaal achter onze keuze om met Twinq te werken. We gaan er vanuit dat wij dit nog jaren naar volle tevredenheid blijven doen.

×