Demo aanvraag

Bedankt voor je interesse in onze Vastgoed Software. Wij maken graag een afspraak om bij jou op locatie een demo te komen geven. Hiervoor hebben we nog wel enkele gegevens van je nodig.

Daarna zullen we spoedig contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

GDPR

Wat klanten zeggen over Twinq

Logo Vastgoedbeheer Twente.jpg

Yvonne Planting

Vastgoed Beheer Twente

De vastgoedsoftware werkt heel makkelijk, de interface werkt heel intuïtief waardoor je je al snel thuis voelt in de software. Ik vind de mogelijkheden om vanuit een bepaald scherm direct door te klikken naar een ander scherm heel fijn werken. Als ik op een debiteurenkaart aan het werk ben en ik wil inzage in de bijbehorende huurovereenkomst kan ik direct op de huurovereenkomst klikken en hoef ik niet via een menu naar huurovereenkomsten te gaan.

TijmenKroes.png

Irna Husen

Tijmen Kroes

De eerste keer dat wij de verantwoordingspagina voor de opdrachtgever zagen dachten we gelijk “oh, dat is mooi!”. Een pagina met het gehele overzicht van de verantwoording en afdracht voor onze opdrachtgever.
De mogelijkheid om direct op de pagina door te kunnen klikken naar de daadwerkelijke boekingsregels werkt heel fijn. De bijbehorende correspondentie naar de opdrachtgever maakt dit scherm compleet.

Logo Armada.JPG

Dian van Grinsven

Armada VvE en Vastgoedbeheer

De keuze voor Twinq software was na de goede en volledige demo zo gemaakt, hier hebben we geen moment spijt van. De look-and-feel van de vastgoedsoftware van Twinq is heel mooi. Het is een hele fijne werkomgeving voor mij en mijn collega’s. Twinq scoort extra punten met de persoonlijke benadering, de goede trainingen en de kennis van de servicedesk.

Logo Witte Boussen.png

Carin Bax

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V.

Op 1 januari 2021 zijn wij gestart met de Vastgoed Software van Twinq. De samenwerking met Twinq ervaren wij als zeer prettig.
Twinq is benaderbaar en laat ons meedenken in oplossingen. Ze hebben uitgebreide kennis van de materie en het vermogen om dit te vertalen in efficiënte software.
De doorontwikkeling van de software gaat daardoor ook vlot. We worden met regelmaat verblijd met nieuwe en komende software.

DeNieuweWereld.png

Piet van de Poel

De Nieuwe Wereld

Na jarenlange positieve ervaring in de VvE software, geven wij nu ook het vertrouwen aan de Vastgoed Software.
De software is intuïtief en overzichtelijk!