Relatiebeheer

Als vastgoedbeheerder staat je omgeving centraal. De relatie met de eigenaren, huurders, maar ook met je leveranciers is belangrijk. Daarom wil je al je relaties effectief, overzichtelijk en efficiënt kunnen beheren. Het vastgoedbeheersysteem van Twinq helpt je hierbij. Vanuit één centrale plek kun je relevante gegevens bewerken, inzien en opvragen. Zo vind je hier onder andere de correspondentie zoals e-mail, notities en taken die gaan over de relatie. Met het vastgoedbeheer programma zijn al je contacten in één opslag duidelijk en 24/7 toegankelijk.

Twinq ondersteunt je op de volgende punten:

 • Een duidelijk overzicht van alle relaties in één systeem. Van eigenaar, huurder, leverancier tot deurwaarder
 • Afzonderlijke dossiers per relatie met daarin alle correspondentie, facturen en betalingen
 • De mogelijkheid om direct vanuit de relatie een verzoek te melden en opdrachten uit te zetten
gerichte-communicatie.svg

Technisch beheer

Als vastgoedbeheerder heb je de hoofdtaak om correct gebouwenbeheer te verlenen. Dit is van groot belang voor zowel huurders als eigenaren. Het gaat immers om hun directe leefomgeving of investering voor de toekomst. Het vastgoedbeheersysteem van Twinq biedt inzicht en overzicht en helpt bij het structureren van vastgoedcontracten.

Twinq ondersteunt je op de volgende punten:

 • Efficiënt contractenbeheer door registratie van contracten van complexniveau tot vastgoedobject
 • Vastleggen van verzoeken van huurders en daaraan gekoppelde (onderhouds)opdrachten
 • Selecteren van de juiste leverancier voor te verstrekken opdrachten
VvE Software - Applicatie 5. Relaties.jpg

Administratief beheer

Als vastgoedbeheerder heb je te maken met uitgebreid administratief beheer. Van het registreren van het vastgoed van de eigenaar, tot het vastleggen van huurovereenkomsten. Onze administratieve module binnen ons vastgoedbeheersysteem bevat een overzichtelijke online omgeving met alle boekhoudkundige functionaliteiten waarmee je je volledige administratie makkelijk beheert.

Twinq ondersteunt je op de volgende punten:

 • Efficiënt en foutloos registreren van het vastgoed o.b.v. het BAG-register Eenvoudig beheren van de huurovereenkomsten
 • Prolongeren van de huur en doorvoeren van huuraanpassingen
 • Vastleggen, begroten en afrekenen van servicekosten
gemakkelijk-gebruik.svg

Financieel beheer

Als vastgoedbeheerder is het belangrijk om goed inzicht te hebben in de financiële administratie. Hiermee weten vastgoedeigenaren waar ze aan toe zijn. Twinq helpt bij deze verantwoordelijke taak. Alle denkbare financiële gebeurtenissen worden in detail vastgelegd, waarna de software de periodieke verantwoording volledig automatisch aan de vastgoedeigenaar verstuurt.

Twinq ondersteunt je op de volgende punten:

 • Automatische verantwoording en afdracht aan vastgoedeigenaren
 • Elektronische verwerking van bankafschriften door automatische herkenning
 • Overzichtelijk debiteuren- en crediteurenbeheer en geautomatiseerde debiteurenbewaking
 • Eenvoudige verwerking van digitale inkoopfacturen
Vastgoedsoftware apllicatie Geldstromen.png

Koppelingen

& Ketenpartners

Samenwerking zorgt voor een fijnere omgeving voor beheerders om in te werken en voor bewoners om in te leven. Met deze partijen zijn wij een samenwerking aangegaan zodat jij nog efficiënter kunt werken. 

VvE Software - ketenpartners - Flanderijn.png
VvE Software - ketenpartners - 3WAPM.png
VvE Software - ketenpartners - Rabobank.jpg
VvE Software - ketenpartners - Boitenluhrs.png
VvE Software - ketenpartners - STC.jpg
VvE Software - ketenpartners - Ibis.jpg
VvE Software - ketenpartners - Datarotonde.png
VvE Software - ketenpartners - ABNAMRO.jpg
VvE Software - ketenpartners - O-Prognose-logo.jpg
VvE Software - ketenpartners - cm.png

Wat klanten zeggen

over Twinq

 

Yvonne Planting.jpg

Yvonne Planting

Vastgoed Beheer Twente

De vastgoedsoftware werkt heel makkelijk, de interface werkt heel intuïtief waardoor je je al snel thuis voelt in de software. Ik vind de mogelijkheden om vanuit een bepaald scherm direct door te klikken naar een ander scherm heel fijn werken. Als ik op een debiteurenkaart aan het werk ben en ik wil inzage in de bijbehorende huurovereenkomst kan ik direct op de huurovereenkomst klikken en hoef ik niet via een menu naar huurovereenkomsten te gaan.

Irna Huzen HR.jpg

Irna Husen

Tijmen Kroes

De eerste keer dat wij de verantwoordingspagina voor de opdrachtgever zagen dachten we gelijk “oh, dat is mooi!”. Een pagina met het gehele overzicht van de verantwoording en afdracht voor onze opdrachtgever. De mogelijkheid om direct op de pagina door te kunnen klikken naar de daadwerkelijke boekingsregels werkt heel fijn. De bijbehorende correspondentie naar de opdrachtgever maakt dit scherm compleet.

Dian van Grinsven.png

Dian van Grinsven

Armada VvE en Vastgoedbeheer

De keuze voor Twinq software was na de goede en volledige demo zo gemaakt, hier hebben we geen moment spijt van. De look-and-feel van de vastgoedsoftware van Twinq is heel mooi. Het is een hele fijne werkomgeving voor mij en mijn collega’s. Twinq scoort extra punten met de persoonlijke benadering, de goede trainingen en de kennis van de servicedesk.

Carin Bax.jpg

Carin Bax

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur B.V.

Op 1 januari 2021 zijn wij gestart met de Vastgoed Software van Twinq. De samenwerking met Twinq ervaren wij als zeer prettig. Twinq is benaderbaar en laat ons meedenken in oplossingen. Ze hebben uitgebreide kennis van de materie en het vermogen om dit te vertalen in efficiënte software. De doorontwikkeling van de software gaat daardoor ook vlot. We worden met regelmaat verblijd met nieuwe en komende software.

Piet vd Poel.jpg

Piet van de Poel

De Nieuwe Wereld

Na jarenlange positieve ervaring in de VvE software, geven wij nu ook het vertrouwen aan de Vastgoed Software. De software is intuïtief en overzichtelijk!