Jouw functie

Als ervaren Oracle APEX ontwikkelaar bouw je mee aan onze applicaties. Je denkt mee, adviseert en ondersteunt bij technische uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele wensen naar een afgewerkt eindproduct waar klanten blij van worden.

Je werkt mee in een van onze scrumteams en voert je werk uit tussen allemaal leuke teamgenoten. Je daagt je  collega’s uit om steeds beter te worden. Overleggen doen wij staand, want zitten kun je overal.

Fulltime of parttime
Als je onze nieuwe collega wordt, dan willen we het liefst 40 uur per week met je doorbrengen. Maar als je bijvoorbeeld een dag voor je gezin wil zorgen, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Je uren kunnen we dan in overleg met je plannen. Je werkt bijvoorbeeld vier dagen van 8 uur, of je komt gewoon alle dagen van de week. 

Kennismaken
Wil je ons team komen versterken, stuur dan een goede motivatie en een helder cv naar ons. Jouw opdracht is om ons te prikkelen zodat we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. In een eerste gesprek van +/- 30 minuten gaat het erom dat wij een goed beeld van je krijgen en dat jij een goed beeld hebt van ons. Daarna kijken we verder.  

Reactietermijn
We zijn erg benieuwd naar je en daarom zien we je sollicitatie graag tegemoet! 

  • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je kunt je eenvoudig verplaatsen in het bedrijfsproces van de klanten.
  • Je communiceert sterk. Met collega’s onderling en voor een groep.
  • Jouw expertise ligt in het ontwikkelen van webapplicaties en je hebt ruime ervaring met software architectuurvraagstukken.
  • Je hebt veel ervaring met Oracle SQL, PL/SQL, APEX, Data Modeling.
  • Je hebt kennis van HTML, CSS en JavaScript.
  • Je denk mee, je komt met passende oplossingen, nieuwe initiatieven en frisse ideeën.
  • Je bent analytisch en hebt oog voor detail, waardoor je elke uitdaging kunt oplossen.

 

Solliciteer!

Drag 'n Drop your files here!

 

 

open-sollicitatie.png

Solliciteer op deze functie

 

Wil je ons team komen versterken, vul dan het formulier in of stuur een goede motivatie en een helder cv naar frans.van.berlo@twinq.nl. Jouw opdracht is om ons te prikkelen zodat we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. In een eerste gesprek van +/- 30 minuten gaat het erom dat wij een goed beeld van je krijgen en dat jij een goed beeld hebt van ons. Daarna kijken we verder.