Omschrijving

Omschrijving

Als ervaren UX/UI designer bouw je mee aan onze applicaties. Je denkt mee, ontwerpt, adviseert en ondersteunt bij technische uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de functionele wensen van klanten en stakeholders naar een afgewerkt eindproduct waar klanten blij van worden.
Je werkt mee in een van onze scrumteams en voert je werk uit tussen allemaal leuke teamgenoten. Je daagt je uit collega’s om steeds beter te worden. Overleggen doen wij staand, want zitten kan je overal.

Pluspunten

 • Elke dag is anders
 • Je maakt klanten gelukkig
 • Je collega’s zijn blij met de specifieke kennis die je met hen wilt delen
 • Je werkt met moderne technologie aan de software van morgen

Minpunten

Met 25 collega’s is er bijna elke week wel iemand jarig. Je moet dus van gebak of worstenbroodjes houden.

Waarom je bij ons wil werken

Als je bij Twinq werkt, mag je elke dag onze klanten blij maken, wie wil dat nou niet! Je wordt omringd door alleen maar leuke en vakkundige collega’s die jou in de eerste maanden alles gaan leren over onze software en onze werkwijze. Je werkt aan een mooie werkplek die van alle gemakken is voorzien. Jouw collega’s horen graag hoe je vakantie was. En met 28 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt) is er genoeg te vertellen. Uiteraard krijg je een goed salaris en een reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Ook een goede oudedagsvoorziening is geregeld. Evenals verschillende opleidingsmogelijkheden.

Om je kennis steeds verder uit te breiden bezoek je ook congressen, of kun je trainingen volgen. Je krijgt de ruimte om mooie dingen te maken.

Fulltime of parttime

Als je onze nieuwe collega wordt, dan willen we het liefst 40 uur per week met je doorbrengen. Maar als je bijvoorbeeld een dag voor je gezin willen zorgen, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Je uren kunnen we dan in overleg met je plannen. Je werkt bijvoorbeeld vier dagen van 8 uur, of je komt gewoon alle dagen in de week.

Kennismaken

Wil je ons team komen versterken, stuur dan een goede motivatie en een helder cv naar ons. Jouw opdracht is om ons te prikkelen zodat we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. In een eerste gesprek van +/- 20 minuten gaat het erom dat wij een goed beeld van je krijgen en dat jij een goed beeld hebt van ons. Daarna kijken we verder. 

Reactietermijn

We zijn erg benieuwd naar je en daarom zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur een mail met je motivatie en je CV naar: frans.van.berlo@twinq.nl
 

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.
 • Je kunt je eenvoudig verplaatsen in het bedrijfsproces van de klanten.
 • Je communiceert sterk. Met collega’s onderling en voor een groep.
 • Jouw expertise ligt in het ontwerpen van webapplicaties en je hebt ruime ervaring met software architectuurvraagstukken.
 • Je hebt kennis van van front-end technieken zoals HTML, CSS en JavaScript.
 • Kennis van Figma, Jira en Oracle Apex is een pré.
 • Je denk mee, je komt met passende oplossingen, nieuwe initiatieven en frisse ideeën.
 • Je bent analytisch en hebt oog voor detail waardoor je elke uitdaging oplost.

 

Solliciteer!

Drag 'n Drop your files here!

 

 

open-sollicitatie.png

Solliciteer op deze functie

 

Wanneer je op basis van je motivatie en cv een geschikte collega lijkt, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. In een gesprek van +/- 20 minuten kun je je voorstellen zodat wij een goed beeld van je krijgen als nieuwe collega. Daarna volgt eventueel een vervolggesprek.